----------------------------------------------------------------------------

Efter flytning til andet Webhotel, er det desværre ikke alle billeder der kan ses mere!

Meld dig ind i foreningen her

Hent dit medlemskort her:
NASS Følg med her på FB.
Zebco Europe støtter dansk forskningsprojekt

Tostedt: Sportsfiskerforeningen Nordborg arbejder sammen med Aage V. Jensen Naturfond om forskellige undersøgelser til geddepopulationen i Danmark. I undersøgelser bliver gedder fra forskellige danske søer undersøgt, vejet og målt. Formålet er at finde ud af, i hvilket omfang gedder i de forskellige farvande udvikler sig, og om det i nogle farvande evt. er nødvendigt at tilføje foderfisk.
Zebco Europa støtter dette projekt. Den erfarene Quantum-teamfisker Guido Skorsetz overrakte derfor formand Jesper Erharden noget nødvendige udstyr som bruges til undersøgelserne, såsom vægte, målingsmåtter og Predatorkeeper fra Quantum predatorprogram.
Guido Skorsetz: "Hvad klubben gør for os lystfiskere, er af uvurderlig værdi og tænkt på lang sigt. Derfor er det klart, at vi ønsker at støtte dette."

Yderligere oplysninger om projektet: http://nyedanskesøer.dk
Regler ved Als og Sundeved
Læs om regler for fiskeri ved Als og Sundeved og andre steder her.