Nyheder:

Reparation og genopfriskning af Søhytten - 6. aug. 2014
(Klik på dem, for at se dem større)

Så er søhytten på slotsmosevej fikset. Vi har skiftet ud i nogle af brædderne og skruet rigtigt mange fast. Den er malet og der er kommet nye vinduer i. Den grønne båd fik vi pillet resten af træet som sidder på hækken af. Skal så til bådebyggeren i næste uge og bestille en ny plade. Vi var 5 mand ialt.

Retur til top

Historiske nyheder:
8. december 2010: Samarbejdet NASS

Den 23. november 2010 var vi inviteret til møde med Syddanske Lystfiskere (paraplyorganisation for Alsiske Kystfiskere), Sportsfiskerforeningen Als, Skovens Lystfiskerforening . Jeg deltog på SFN´s vegne.

Formålet med mødet var at undersøge om vi kunne indlede et samarbejde mellem foreningerne på Als. Vi havde et godt og konstruktivt møde hvor vi blev enige om at starte så småt. Vi startede mødet med at alle rundt om bordet fik ordet, og sagde hvad de kunne tænke sig med samarbejdet. Vi foreslog flere formål med et sådan samarbejde bl.a. at vi samlet kan stå stærkere i samarbejdet med for eksempel kommunen (som godt kan være lidt tunge at danse med), samle flere deltagere til arrangementer og eventuelt arrangere ture til udenlandske fiskevande. Dernæst fandt vi et navn der blev NASS (Nordborg, Als, Sydjyske og Skovens). Dernæst skrev vi et formål: At styrke samarbejdet mellem foreningerne på Als. Første initiativ fra NASS´ side blev at Skovens og Sportsfiskerforeningen Nordborg blev inviteret til ALS CUP. Se andet steds på siden. Vi aftalte et nyt møde sidst i Januar 2011.

Jesper